Forum Manyak
Manyak Gençlerin Buluşma Yerine Hoşgeldiniz Very Happy
Sitemizden Daha Çok Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Üyeyseniz Giriş Yapınız Smile
Forum Manyak
Manyak Gençlerin Buluşma Yerine Hoşgeldiniz Very Happy
Sitemizden Daha Çok Yararlanmak İçin Üye Olunuz.
Üyeyseniz Giriş Yapınız Smile
Forum Manyak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Manyak

мaηγaк qєηςLєяiη вuLuSмa ησктaSı..

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Jensen Ackles Röportajı 2

YazarMesaj
>Gossip Girl<
Yönetici
Yönetici
>Gossip Girl<

Tuttuğu Takım : Türkiye
Ruh Hali : Geveze
Manyak MesajLarımız : 42
Yeni Gelenler
Jensen Ackles Röportajı 2 Empty
MesajKonu: Jensen Ackles Röportajı 2   Jensen Ackles Röportajı 2 Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 6:28 pm

Jensen Ackles: Bu sezon 4 ile yapılır. Yarın vurmaya bir sahne var. Ama bu gerçekten sayılmaz. Bu ikinci birim şeyler's. Bunu en iyi sezon olduğunu düşünüyorum. Ki bu tür bir bütün durur dışarı çekti. Destek ile, başka bir gelecek var. Ve bir gün bu iş için iyi.

PCZ: Film klipleri ne kullanacağınız için işitme sarmak yapmak mı?

ACKLES: Benim tüm üç yılHayatımızın Gün. Bilmiyorum. Burada da bir sahne vardır tür bana yakın. Açıkçası duygusal olanlar da vardır Ben tür hatırlıyorum ... ve onları içine kendinizi bir sürü koydum. Sahne nerede Sam yatakta ölü üzerine attı ve ben ona, ben falan tüm bu tür üzgünüm onu söylüyorum I'm talking. Kim bu bölümü yönettiği ve onun ofis ve söyleyerek için, "Bilmiyorum kaç yapabilirim alır çıkma hatırlıyorum. Peki kaç çekim çünkü daha sonra da iki kez bu sahneyi yapmak gerekir ne kadar gaz bilmiyorsanız size görüyorsanız kamera açıları vardır. "Ve o da kamera açıları ayarlanabilir ve ayarlamak ve kapattık başladı herkes dışarı ve bana bir şey yapmak için izin ve serin tür oldu.

PCZ: "Lazarus yılında" gaz istasyonunda açılış sahnesini Yükselen, Windows atmak ve bir sahne, bir bant var Yardım Kolunu ve belki izleri üzerinde görebilirsiniz. Bu zarar üzerine herhangi bir yorum?

ACKLES: Büyük Kim Manners bu atak yönetti. Gerçekten gerçek şeyler yapmak için bir şey vardı. Eğer "Hatalar gibi kendi bölümlerini hatırlayamıyorum." Bana önce atak yaklaştı ve sordu, "sen arı alerjiniz var mı? Çünkü bu görüntü gerçekten sokan arı binlerce sahip olacak. "Ama yerine şeker cam gerçek cam kullanmak istedim bu görüntü. Temperli cam Çünkü şeker cam değil gerçekten bozmak gibi. Yani, Windows üfleme [up] sizin gibi, bu aslında benim dublör çift bir yüksek ve geniş çekim görmek, Todd Scott, orada sadece tamamen kanlı geldi. Ama hala cam zemin her yerinden ve ben çerçeve içine bir noktaya düşmek zorunda kaldı. Ben sağ cam bir grup düştüm. Çok fazla kan vardı Başka nicks ve kesintileri ve silah vardı. Ben Kim dönüp, "Mutlu musun?" Ve sadece gidiyor, "Al o kadar temizlenmelidir. Önümüzdeki vurdu size ihtiyacınız olacak. "Ben onu hatırlamak için bir şey var. [Kim Manners 25 Ocak 2009 tarihinde vefat etti.]

PCZ: Bir şans bir bütün ve oynamak zorunda kaldıDoğaüstü biri bu olacak yaratıklar?

ACKLES: Ben bir melek olmak istiyorum ediyorum düşünüyorum. Bu adamlar güzel yapmışlar. Onlar oluşturduk ve bu yıl oldukça düzgün olan melekler yazılı yolu. Hepsi ve farklı olduğunuz zaman ışık flaş ve büyük dev kanatları var ... onlar iyi demektir. (Duraklat) Ya da bir vampir!

Bir tane "ne ve hangi Asla" nereye Baba's mezarı üzerine yaşıyorum olmalıdır. En ciddi avluya manzaraydı Ve bu oldu [Eric] Kripke. Kendisi burada iki dolling kameralar geri ve ileri bir çekim; bir sıkı ve biraz daha geniş olacak bunu ayarlamak. Ben temelde gelip iki sabah oldu ve ben sadece yürüdüm ve isabet ve verdim. Gerçekten sevdim nasıl çıktı.

PCZ: Eğer tüm bu bize onu açıklayan bir hikaye var at Jared biliyorsun değil mi?

ACKLES: Jared hikayeler tüm dosyaları geçmekte. Bu kadar çok vardır. Seni Jared her yönü ile ilgili bir hikaye anlatmak olabilir. Ben o kızgın nasıl o alır size söyleyebilirim. Ben o acı nasıl o alır size haber verebilir. Ya da bir kız arkadaşı ile kavga olmayan tarafsız. Tüm o da ne yaptığını hakkında çok tutkulu kişi olduğu grubu. Erdoğan, aile ve arkadaşlar seviyor, kendi köpekleri seviyor ... ve onu seviyorum.

Onu bu ... öğretim sorumlu nasıl için 26 yaş ve üzerinde olan herkes onun parmak çekmek istedim henüz gelmediği için başarmış hissediyorum. Ben ne yazık ki onun 've parmak hile çekin şimdi o her zaman öyle gösterdi. Halbuki onlar kameranın objektif tespit ettiğiniz Biz Impala otururken duyarız, ve o bana bak ve gider (onun parmakları wiggling - seyirciler en çok zevk için) her zaman.

AlınTıdıR...

Jensen Ackles Röportajı 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jensen Ackles Röportajı
» Jensen Ackles (Aktiviteler)
» Jensen Ackles - Eye Of The Tiger
» Jensen Ackles (Kısa Biyografi)
» Jensen Ackles Kronolojik Galeri