AAA kuşlar,ağaçlar,cırcır böcekleri,ne güzeller hayvanlar ve çiçekler
insanlar gibi olmuş adeta burda saçlarım ve sakalım biraz beyaza bürünse de
olsun biz mutluyuz...Üzüm üzüme baka baka kararı Kolo Sago ya baka baka aklaşır
beyazlarımızla ünlüyüz katıldığımız tek program bile beyaz:) yani biz beyazı seviyoruz:)
Pesimist orkestrayı dağatacaaaaaaam:))) Ep yi severek dinliyoruz:) ben de seviyorum
birkaç tane yoruma çok güldüm Sago bunda rap ritmi yok diyen vardı
alem adamlar
Tatile çıktım ama sokağa çıkamadım odamızda ve adamızda takılıyoruz şimdi şaşalı
gelebilir ama burda olanları görseniz halimize acırdınız
)) yandan çarklı bir internet
bulanık bir deniz yaprakları dökülmüş bir sürü ağaç ve biz yüzemediğimiz için bize
nispet eden bir deniz kaplumbağası bile var:) Ama kararlıyım bu lacivert sularda
bir köpekbalığı bulmaya geçen hafta boyunca köpekbalığı belgeseli izledik,
akarsuda bile köpekbalığı göreceğiz diye korkuyoruz:)Yazık Kolo da bana palet ve şnorkel almış,
ne güzel de duruyorlar torbada:)Ha unutmadan bir de bana deniz şortu almış sünnete uygun
diz altı:)garson kardeşlerim de bana takılıyorlar utana sıkıla abi senin şortlu resmini çekip medyaya
versek ne para kırarız abi:)Kardeşlerim benim bilmiyorlar ki medya beni hiç sevmez,benim resmime
5 kuruş ödemezler:)Ancak benim elimde belli miktarla parayla gidip ne olur bunu kullanın be demem müstesna:)
İşin şakası gerçekten bir miktarda olsa üzerimizdeki baskıyı ve yoğunluğu bir kenara attık
şimdilik havadan yaradılan kuşlar gibi hafifiz:)o kadar rahatladık ki dün anakaraya inelim dedik
(Ankaraya değil:) 500 tane ayrı sevenimizle resim çekindik onları kırmadık ama baktık
olacak gibi değil kamufle yeteneğimizi kullanarak bir bankta tündük ama kamufle yeteneğimiz çok da iyi değilmiş
bu sefer dinleyicilerimizle kısa bir süre bankta sohbet ettik ayaklarımız zonkluyordu ama yine de
bu derece sevilmek ruhumu okşadı herkesin de okşardı.Sevildiğime mi sevineyim yoksa rahatça çarşı pazar
yürüyemediğime mi üzüleyim bence ben en iyisi tatilin tadını çıkarayım en azından
bu duygu bile bana kafi.Hele size birşey söyleyeyim sabah ezanının ardından tam güneş doğmasına yakın
saatime baktım dedim ki kısa bir süre sonra güneş doğacak o kısa süre geçti güneş doğar doğmaz
etraftaki tüm kuşlar ve cırcır böcekleri aynı anda sanki anlaşmışlar gibi ötüşmeye hatta çılgınca ötüşmeye başladılar
bir kez daha anladım ki Allah gerçekten çok büyük güneşin doğmasında hayırlar vardır hepinizi seviyorum
Sago Kaf Kef