CorLeone Manyak Yolunda
Tuttuğu Takım : Ruh Hali : Manyak MesajLarımız : 146 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: BirBirinden İgrenc Espiriler :) Bir anlıkta olsa gülceksiniz :) Perş. Eyl. 10, 2009 4:32 pm | |
| Ne yapıyorsun? -Telefonla konuşuyorum.. -Aaa sizin telefon konuşuyor mu?
Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır.
Saç malanmaz, taranır.
Seven unutmaz oğlum, eight unutur.
3 Japon sırayla uçaktan atlamış. Japonlar ölmüş, sıra ise kırılmış!
İyi ki İtalya da doğmamışız!.. Neden? Çünkü İtalyanca bilmiyoruz!
Abi sizin araba ne malı? -Alman malı! Bizimki de klimalı!
Geçen gün arkadaşlarla fırında patates yiyorduk, fırın sıcak geldi bahçeye çıktık?
Soru: Yangın dolabını açarsan ne olur? Cevap: Yang kızar...
Soru: İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Cevap: Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır.
İyi günler, Aslıyla görüşebilir miyim? Aslı evde yok! Fotokopisi var!
Emel'in selamı var! - Hangi Emel? - HTML
Fransızların nesi eksiktir ? "FRAN"ları tabi ki!
*** Bir Gün okulda sınavdayız. Kızın biri hocaya diyor : " hocam versem okurmusunuz ? " Hoca : " Hayır " diyor.Kız tekrar hocaya donuyor : " Ben veriyim o zaman " diyor , Hoca : " Ne zaman ? " Diyor ***
***Gene Aynı Hoca ; Sınıfıta test cozuyor , hoca : " ogrenc1 bunu sen coz " diyor , oradan ogrenci2 hocaya : " hocam ondan sonra ben coziyimmi ? " diyor , Hoca ogrenci2'ye : " daha 10'a gelmedik diyor " ******Gene Aynı Hoca ; Sınıftayız hocaya sürekli yok şunun selamı var hangi şu bilmem ne falan espirisi yapıyoruz . En son hoca bana diyor ; " Ozan sana ben'in selamı var " Bende : " Hangi ben hocam ? " Hoca : " eben " diye cevap veriyor *** | |
|